BibliotheekWerk biedt bibliotheekmedewerkers de kans om zich zelfstandig te oriënteren op hun loopbaan. Hiervoor stelt BibliotheekWerk ontwikkelcheques beschikbaar van maximaal 500 euro. De medewerkers van openbare bibliotheken kunnen deze ontwikkelcheque gebruiken voor gesprekken met een Loopbaancoach. Vragen die aan de orde kunnen komen in een gesprek met de Loopbaancoach zijn o.a. hoe sta ik in mijn werk en hoe zie ik de toekomst? Welke wensen en behoeften heb ik?

Ervaar ik nog voldoende werkplezier? Hoe is mijn balans werk en privé? Welke ontwikkelmogelijkheden zie ik voor mijzelf? En onderwerpen als scholing, gezondheid e.d. zijn daarbij ook aan de orde. De gesprekken zijn vertrouwelijk en bedoeld voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. BibliotheekWerk wil medewerkers prikkelen om na te denken over hun werk nu en in de toekomst, zodat ze goed inzetbaar blijven.

Klik op onderstaande link voor het nieuwsbericht op de site van Bibliotheekwerk:

https://www.bibliotheekwerk.nl/ontwikkelcheque-bibliotheekmedewerkers-aanvragen-is-nu-mogelijk/ 

Ben je medewerker bij een openbare bibliotheek? Dan kun je met mij contact opnemen om mij als Loopbaancoach in te zetten bij jouw loopbaanvragen en daarbij kun je gebruik maken van de ontwikkelcheque!

Missie meynkracht, Loopbaanbegeleiding.

Ik geloof er in als je onderzoek durft te doen naar jezelf, naar je kwaliteiten, drijfveren en talenten en focust op wat je werkelijk wilt dat het bijdraagt aan jouw geluk, het levert jou positieve energie op en het stelt jou in staat tot persoonlijke ontwikkeling. Deze dingen leveren naar mijn mening voor zowel mensen als organisaties een mooiere werkwereld op. Ik houd ervan om een bijdrage te kunnen leveren om de kracht van mensen te ontdekken. Meynkracht helpt mensen om (weer) in hun kracht te komen.

Hoe kan jij van de ontwikkelcheque gebruik maken?

Een eerste oriënterend gesprek met mij is altijd kosteloos. Op basis van dit gesprek wordt de behoefte aan ondersteuning in kaart gebracht en zal ik een offerte opstellen voor coaching gesprekken, een loopbaantraject of maatwerktraject. In onderling overleg wordt een planning gemaakt van de gesprekken en nadat jij de offerte ondertekend hebt, zullen we starten met de gesprekken. De factuur wordt met de offerte meegestuurd. Jij kunt zelf de aanvraag voor de ontwikkelcheque indienen bij BibliotheekWerk.

Klik voor meer informatie over de ontwikkelcheque, de voorwaarden en het aanvraagformulier op onderstaande link:

https://vragenlijst.caop.nl/sbwontche/home.html

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kun je contact met mij opnemen via de contactpagina. Ik wil je graag ondersteunen bij jouw loopbaanvragen.

Ilse Kodden
Meynkracht, Loopbaanbegeleiding