Via de provincie Overijssel bestaat er momenteel een subsidieregeling voor startende ondernemers (minimaal 6 maanden en maximaal 3 jaar geregistreerd staan in het register van de KvK en de ondernemer moet gevestigd zijn in Overijssel). Startende ondernemers brengen dynamiek, vernieuwing en nieuwe werkgelegenheid. De provincie wil startende ondernemers optimaal faciliteren in het vergroten van kansen en groei. Daarvoor stelt de provincie een subsidie beschikbaar.

De subsidie is bedoeld voor de inhuur van een coach voor de verbetering van de ondernemerskwaliteiten en vaardigheden van startende ondernemers. Hierbij kun je denken aan het vinden van balans tussen werk en privé en het bouwen van vertrouwen in het zelfstandig ondernemerschap, ondersteuning bij communicatie en contact met klanten e.d. en informatieve ondersteuning.

Je kunt mij inzetten als coach bij deze subsidieregeling. In een kosteloos oriënterend gesprek brengen we jouw leervraag in beeld waarop de coaching en subsidie gebaseerd wordt, waarna je vervolgens de subsidieaanvraag bij de provincie Overijssel kunt doen.

Wil je jouzelf en je onderneming sterker maken, maak dan gebruik van coaching met deze mooie subsidieregeling!

Kijk voor meer informatie over mij als coach op mijn website. Meer informatie over deze regeling en de voorwaarden voor de subsidieregeling vind je via onderstaande link:
http://www.overijssel.nl/loket/subsidies/@LzA/voucherregeling/

Wil je graag meer informatie of wil je een oriënterend gesprek plannen? Neem dan contact met mij op via [email protected], via 06-38228478 of via mijn website.

Groetjes,

Ilse Kodden
Meynkracht, Loopbaanbegeleiding