Best vaak krijg ik (en mijn cliënten ook!) de volgende vragen van mensen; wat doe je nou eigenlijk precies als Loopbaancoach en wat houdt loopbaanbegeleiding nu eigenlijk precies in? Loopbaanbegeleiding is voor mij eigenlijk heel logisch en duidelijk maar ik merk heel vaak dat veel mensen het niet zo duidelijk vinden. Een veel voorkomende vraag die mensen stellen aan iemand die een loopbaancoach heeft is; maar wil je dan ander werk?

Blijkbaar denken veel mensen dat als je naar een loopbaancoach gaat dat je dan altijd op zoek bent naar een andere baan, maar dit hoeft helemaal niet altijd zo te zijn. Loopbaanbegeleiding is veel meer dan alleen maar kijken naar een andere baan!

Met deze reeks informatieve verhalen wil ik loopbaanbegeleiding en de inzet van een Loopbaancoach verhelderen en toegankelijker maken voor iedereen. Want vroeg of laat is het toch zo dat heel veel mensen wel in aanraking komen met een Loopbaancoach. Vanuit welk uitgangspunt je met loopbaanbegeleiding/ een loopbaancoach te maken kunt krijgen zal ik steeds in diverse delen beschrijven. Mocht je naar aanleiding van mijn verhalen vragen hebben dan hoor ik het graag. Klik op deze link om naar deel 1 en deel 2 te gaan.