Training Positiviteit

“Elke dag Positiviteit!”

Bestel hier deze online training
 • “Ik wil wel graag meer informatie over positiviteit ontvangen”.
 • “Ik zou wel graag tips willen ontvangen, hoe ik voor mezelf meer energie en balans kan ervaren”.    
 • “Ik ben nieuwsgierig naar belangrijke ontdekkingen die gedaan zijn over positiviteit en wat deze ontdekkingen voor mij persoonlijk betekenen”.                      

Herken jij jezelf in deze uitspraken?

Lees dan vooral verder, want het ervaren van meer positiviteit, balans en energie en het realiseren van een positieve blik op jouw leven, is ècht iets wat je kunt leren!

 • Wil jij graag meer informatie over positiviteit en wat jij kunt doen om meer positiviteit in jouw leven te ervaren?
 • Wil jij denken in mogelijkheden en oplossingen?
 • Wil jij meer rust in jouw hoofd en meer energie ervaren?

Volg dan de online training Positiviteit!

De succesvolle aanpak uit mijn coaching praktijk is nu óók voor jou beschikbaar als online training!

Wat geef jij aandacht…..?

Veel klanten van mij zijn jou voorgegaan om meer positiviteit in hun leven te brengen, met als gevolg dat zij veel meer rust, ontspanning, geluk en tevredenheid ervaren. Janine, een klant van mij zei letterlijk:

“Ik wist niet dat ik zoveel invloed had op mijn eigen positiviteit! Ik was geneigd om snel negatief te denken. Ik werd mij daar, dankzij de training, erg bewust van en nu zie ik automatisch de positieve dingen, ook al is een situatie niet altijd prettig of loopt het niet zoals ik zou willen. Ik ervaar echt veel meer veerkracht!”.

Alles begint met bewustwording ..…

Wat maakt de training Positiviteit zo prettig en waardevol?

 • De training is heel toegankelijk en kost je geen uren van je tijd. Tijd is schaars, we zijn allemaal druk en het moet wel makkelijk in te passen zijn. Dat is zeker het geval met deze training!
 • Je volgt de training in jouw eigen tijd en tempo, er zit geen druk op.
 • Je ontvangt veel achtergrondinformatie, wat wetenschappelijk onderzocht is.
 • De informatie bevat veel waarde, wat jij direct voor jezelf kunt toepassen.
 • Iedereen ervaart van tijd tot tijd tegenslagen in zijn of haar leven, dankzij de training zet je jouw tegenslagen sneller weer om.
 • Door de training word je je bewust waar jij je aandacht op focussed. Ook mensen die van zichzelf zeggen dat ze positief ingesteld zijn, ervaren eye-openers bij de training en dankzij deze eye-openers ga je (nog meer) positief in het leven staan.
 • Alles begint met bewustwording, de training geeft jou veel bewustwording en inzichten, wat direct de eerste stap is op weg naar meer ontspanning, balans, geluk en tevredenheid.
 • Je gaat positieve momenten en situaties steeds meer automatisch zien en de minder prettige vallen jou steeds minder op.
 • De training is maatwerk en heel persoonlijk. De opdrachten en oefeningen zijn niet algemeen van aard, maar gaan over jou, zodat jij er ook direct concreet iets mee kunt.
 • De training bevat veel tips en handvatten, zodat je na de training ook zelf goed verder kunt met het vergroten van positiviteit in jouw leven.
 • Meer positiviteit werkt in alles door in jouw leven, je werk, je sociale contacten, je privéleven…

Misschien is de belangrijkste reden om de training Positiviteit te volgen wel, dat de training echt werkt. En misschien juist wel omdat de methode zo eenvoudig is…. Wat geef jij aandacht?

Bestel hier deze online training

Wat krijg je als je de online training Positiviteit volgt? Je krijgt:

 • 7 dagen lang informatie, tips en handvatten

 • Een instructievideo, twee concrete opdrachten en een oefening

 • Veel zelfkennis en bewustwording, zodat je inzicht krijgt in jouw positiviteit, eye-openers gegarandeerd!

 • Gelijk concrete handvatten, zodat je direct meer positiviteit ervaart

 • Toegang tot de Community, zodat je nog meer informatie, tips en handvatten krijgt

 • Een half jaar lang beschikking over de online training, zodat je alle informatie terug kunt lezen en kunt bekijken

 • Dat jij gaat zien dat jij zèlf de oplossing binnen handbereik hebt en je gaat meer energie ervaren!

Hoe ziet deze training er uit?

 • Na jouw aanmelding ontvang je direct een mail met de inloggegevens en kun je gelijk starten.
 • De training begint met een instructievideo en informatie over de besloten Facebookgroep (Community).
 • De eerste dag bevat twee opdrachten, je gaat dus direct aan de slag om jouw eigen positiviteit te vergroten.
 • Dag 2 t/m 7 bevat veel achtergrond informatie over positiviteit en een oefening waarbij je je heel bewust wordt van jouw positieve bronnen.
 • Je doorloopt de training in jouw eigen tijd en tempo. Je kunt bijvoorbeeld de training in één keer doorlopen of er meerdere dagen over doen, dat is aan jou.
 • In korte tijd ga je de voordelen al ervaren van meer positiviteit en dat werkt in alles door in jouw leven!

Hieronder zie je een screenshot van de training. Deze is overzichtelijk en praktisch opgebouwd. Deze online training is een hele toegankelijke training, die voor iedereen geschikt en makkelijk te doorlopen is.

Wat is jouw investering in deze training?

Jouw investering in de training is maar 49,-!, omdat ik vind dat positiviteit voor iedereen toegankelijk moet zijn! Positiviteit maakt de wereld zoveel mooier, er is dagelijks al genoeg negativiteit te zien, te horen en te lezen. Dit bedrag is een hele kleine investering waar je veel voor terugkrijgt. Je hebt er de rest van je leven profijt van!

“Elke dag Positiviteit!”

Bestel hier deze online training

“Always believe that something wonderful is about to happen”

Wie ben ik?

Mijn naam is Ilse Kodden en ik ben Loopbaancoach en Coach. Mijn onderneming heet meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching en is gevestigd in het mooie Ommen in Overijssel. Ik heb de HBO Personeel & Arbeid (P&A) gevolgd en de post HBO (Loopbaan)Coach. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd gericht op coaching, positiviteit en positieve psychologie. Ik begeleid dagelijks mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvragen. In mijn werk als Coach merk ik constant weer dat positiviteit ontzettend belangrijk is in een mensenleven en dat een ‘positieve blik’ bij veel mensen helaas nogal eens ontbreekt…

Zelf heb ik ook lang niet altijd een ‘positieve blik’ gehad. Als ik kijk naar vroeger dan werd mijn aandacht ook vaak getrokken naar dingen die ik niet goed deed, waar ik niet blij mee was, maar ik was mij er niet bewust van dat ik zelf veel invloed had in hoe ik met, in mijn ogen, negatieve situaties om kon gaan. Mijn loopbaan bijvoorbeeld is met redelijk wat omwegen gegaan. Ik merkte dat ik niet goed mijn plek kon vinden in de verschillende functies en daar waren allerlei redenen voor, het lag ook wel vaak aan dingen die ik buiten mezelf plaatste en waar ik voor mijn gevoel geen invloed op had… Niets is minder waar!

Daar ben ik gaandeweg de jaren voor mezelf wel achter gekomen. Op enig moment was ik wel een beetje klaar met al die negatieve energie! Ik ben mij vervolgens gaan verdiepen in positiviteit en de positieve psychologie die daarbij hoort. En er ging een wereld voor mij open! Echt letterlijk en figuurlijk. Ik had geproefd aan positiviteit en daar wilde ik veel meer van weten….

Ik begeleid dagelijks mensen om meer positiviteit in hun leven te ervaren. Ik leg daarbij de nadruk op wat er wèl goed gaat en wat wèl mogelijk is en dat is een hele verademing voor mensen. Ik wil je wel waarschuwen: Als je eenmaal aan meer positiviteit hebt geproefd, dan wil je meer…….

Ik gun jou ook dat er een wereld voor jou opengaat! En ik begeleid jou daar met mijn online training graag naartoe. Ik wens jou veel positiviteit en tevredenheid toe.

Groetjes,

Ilse Kodden
meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching

Bestel hier deze online training

Een greep uit de referenties van meynkracht

“Ik ben juist de kleine dingen veel meer gaan zien als groot!”

“Ik voel me veel meer ontspannen en ervaar veel meer rust”

“Ik heb een andere kijk op dingen gekregen en dat ervaar ik als heel prettig”

“Ik heb geleerd om positiever naar mezelf te kijken”

“Ik heb geleerd dat ik zelf veel invloed heb op mijn eigen mindset”

“Ik pak mezelf nu veel sneller beet en zet tegenslagen nu sneller weer om in iets positiefs”