Training “Positiviteit”

“Elke dag Positiviteit!”

Bestel nu deze online training
 • ”Ik heb ècht voor elke oplossing een probleem. Nu ik er zo over nadenk, ben ik daar eigenlijk best wel goed in….!”
 • “Ik kan zo een hele lijst met ontwikkelpunten van mezelf noemen of zoals ik het noem: “Dingen waar ik slecht in ben”, maar wat mijn kwaliteiten zijn, ik heb geen idee”.
 • “Ik vind het lastig om mijn beren op de weg los te laten”.
 • “Ik denk vaak: “Ja, maar………” (Vul maar in).
 • “Ik val steeds terug naar mijn negatieve gedachten”.

Zijn deze voorbeelden voor jou ook zo herkenbaar? Voel je de energie al wegstromen als je er alleen al aan denkt….? Zie je het voor je dat je aan het einde van de dag denkt: “Pffff, het kost mij zoveel energie, ik ben er wel klaar mee…..?”.

Lees dan vooral verder, want het ervaren van meer positiviteit en het realiseren van een positieve blik op jouw leven, is echt iets wat je kunt leren!

 • Wil jij structureel meer positiviteit in jouw leven ervaren?
 • Wil jij denken in mogelijkheden en oplossingen?
 • Wil jij meer tevredenheid, geluk, energie en veerkracht ervaren?

Volg dan mijn mini-training “Positiviteit”!

De succesvolle aanpak uit mijn coaching praktijk is nu óók voor jou beschikbaar als online training!

“Op een avond vertelde een oude indiaan aan zijn kleinzoon over een strijd die binnenin mensen woedt. Hij zei: “Mijn zoon, de strijd gaat tussen twee wolven binnen in ons. De ene is negatief. Hij is boos, jaloers, afgunstig, hebzuchtig, arrogant, vertelt leugens, hij ervaart spijt, leed, zelfmedelijden, wrok, superioriteit en hij voelt zich schuldig, minderwaardig, bezit valse trots en ego.

De andere is positief. Hij ervaart vreugde, vrede, liefde, hoop, sereniteit, nederigheid, vriendelijkheid, welwillendheid, hij is empathisch, vrijgevig en hij bezit compassie, zelfvertrouwen en gaat voor waarheid”.

De kleinzoon dacht er even over na en vroeg toen aan zijn grootvader. “Welke wolf wint?”. De oude indiaan antwoordde simpel: “Degene die jij aandacht geeft”.

Welke geef jij aandacht…..?

Merk jij ook bij jezelf dat jij:

 • denkt in beperkingen en dat je uitgaat van wat je niet kunt en wat je niet hebt bereikt.
 • jouw aandacht regelmatig uit laat gaan naar dingen die jou energie kosten en dat je niet uitgaat van wat jij eigenlijk wèl wilt. Dit kan o.a. in werk, privé en sociale contacten zijn.
 • het moeilijk vind om je negatieve gedachten om te zetten naar positieve gedachten.
 • veel energie kwijt bent, doordat je steeds met negatieve dingen bezig bent.
 • niet snel tevreden bent over de dingen die jij doet.
 • voor elke oplossing een probleem hebt….

Veel klanten van mij zijn jou voorgegaan om meer positiviteit in hun leven te brengen, met als gevolg dat zij veel meer rust, ontspanning, geluk en tevredenheid ervaren. Janine, een klant van mij zei letterlijk:

“Ik wist niet dat ik zoveel invloed had op mijn eigen positiviteit! Ik was geneigd om snel negatief te denken. Ik werd mij daar, dankzij de training, erg bewust van en nu zie ik automatisch de positieve dingen, ook al is een situatie niet altijd prettig of loopt het niet zoals ik zou willen. Ik ervaar echt veel meer veerkracht!”.

Alles begint met bewustwording ..…

Ben jij ook zo klaar met het ervaren van al die negatieve energie? Wil jij véél meer positiviteit en tevredenheid in jouw leven ervaren? Dat kan! Volg de online mini-training “Positiviteit”. Alles wat je aandacht geeft groeit!

Wat krijg je als je de online training “Positiviteit” volgt? Je krijgt:

 • 7 dagen lang informatie, tips en handvatten

 • Een instructievideo, twee concrete opdrachten en een oefening

 • Veel zelfkennis en bewustwording, zodat je inzicht krijgt in jouw positiviteit, eye-openers gegarandeerd!

 • Gelijk concrete handvatten, zodat je direct meer positiviteit ervaart

 • Toegang tot de Community, zodat je nog meer informatie, tips en handvatten krijgt

 • Twee maanden lang beschikking over de online training, zodat je alle informatie terug kunt lezen en kunt bekijken

 • Dat jij gaat zien dat jij zèlf de oplossing binnen handbereik hebt en je gaat meer energie ervaren!

Hoe ziet deze training er uit?

 • Na jouw aanmelding ontvang je direct een mail met de inloggegevens en kun je gelijk starten.
 • De training begint met een instructievideo en waar je je kunt aanmelden voor de besloten Facebookgroep (Community).
 • De eerste dag bevat twee opdrachten, je gaat dus direct aan de slag om jouw eigen positiviteit te vergroten.
 • Dag 2 t/m 7 bevat veel achtergrond informatie over positiviteit en een oefening waarbij je je heel bewust wordt van jouw positieve bronnen.
 • Je kunt alle informatie te alle tijde weer raadplegen, de training blijft twee maanden voor jou toegankelijk.
 • Je doorloopt de training in jouw eigen tijd en tempo. Je kunt bijvoorbeeld de training in één keer doorlopen of er meerdere dagen over doen, dat is aan jou.
 • In korte tijd ga je de voordelen al ervaren van meer positiviteit en dat werkt in alles door in jouw leven!

Hieronder zie je een screenshot van de training. Deze is overzichtelijk en praktisch opgebouwd. Deze online training is een hele toegankelijke training, die voor iedereen geschikt en makkelijk te doorlopen is.

Wat is jouw investering in deze training?

Jouw investering in de training is maar 49,-!, omdat ik vind dat positiviteit voor iedereen toegankelijk moet zijn! Positiviteit maakt de wereld zoveel mooier, er is dagelijks al genoeg negativiteit te zien, te horen en te lezen. Dit bedrag is een hele kleine investering waar je veel voor terugkrijgt. Je hebt er de rest van je leven profijt van!

“Elke dag Positiviteit!”

Bestel nu deze online training

“Vandaag is de eerste dag van de rest van mijn leven”

Wie ben ik?

Mijn naam is Ilse Kodden en ik ben Loopbaancoach en Coach. Mijn onderneming heet meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching en is gevestigd in het mooie Ommen in Overijssel. Ik heb de HBO Personeel & Arbeid (P&A) gevolgd en de post HBO (Loopbaan)Coach. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd gericht op coaching, positiviteit en positieve psychologie. Ik begeleid dagelijks mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvragen. In mijn werk als Coach merk ik constant weer dat positiviteit ontzettend belangrijk is in een mensenleven en dat een positieve blik bij veel mensen helaas nogal eens ontbreekt…

Zelf heb ik ook lang niet altijd een ‘positieve blik’ gehad. Als ik kijk naar vroeger dan werd mijn aandacht ook vaak getrokken naar dingen die ik niet goed deed, waar ik niet blij mee was, maar ik was mij er niet bewust van dat ik zelf veel invloed had in hoe ik met, in mijn ogen, negatieve situaties om kon gaan. Mijn loopbaan bijvoorbeeld is met redelijk wat omwegen gegaan. Ik merkte dat ik niet goed mijn plek kon vinden in de verschillende functies en daar waren allerlei redenen voor, het lag ook wel vaak aan dingen die ik buiten mezelf plaatste en waar ik voor mijn gevoel geen invloed op had… Niets is minder waar!

Daar ben ik gaandeweg de jaren voor mezelf wel achter gekomen. Op enig moment was ik wel een beetje klaar met al die negatieve energie! Ik ben mij vervolgens gaan verdiepen in positiviteit en de positieve psychologie die daarbij hoort. En er ging een wereld voor mij open! Echt letterlijk en figuurlijk. Ik had geproefd aan positiviteit en daar wilde ik veel meer van weten….

Ik begeleid dagelijks mensen om meer positiviteit in hun leven te ervaren. Ik leg daarbij de nadruk op wat er wèl goed gaat en wat wèl mogelijk is en dat is een hele verademing voor mensen. Ik wil je wel waarschuwen: Als je eenmaal aan meer positiviteit hebt geproefd, dan wil je meer…….

Ik gun jou ook dat er een wereld voor jou opengaat! En ik begeleid jou daar met mijn online training graag naartoe. Ik wens jou veel positiviteit en tevredenheid toe.

Groetjes,

Ilse Kodden
meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching

Bestel nu deze online training

Een greep uit de referenties van meynkracht

“Ik ben juist de kleine dingen meer gaan zien als groot!”

“Ik heb inzicht gekregen, dat ik geneigd ben om negatief te denken, maar positiviteit zit in kleine dingen”

“Ik heb een andere kijk op dingen gekregen en dat ervaar ik als heel prettig”

“Ik heb geleerd om positiever naar mezelf te kijken”

“Ik heb geleerd dat ik zelf invloed heb op een positieve mindset”