Training “Positiviteit”, inclusief besloten Facebookgroep (Community) met nóg meer Positieve Spreuken

Bestel nu deze online training

”Ik heb ècht voor elke oplossing een probleem. Nu ik er zo over nadenk, ben ik daar eigenlijk best wel goed in….!”

“Ik kan zo een hele lijst met ontwikkelpunten van mezelf noemen of zoals ik het noem: “Dingen waar ik slecht in ben”, maar wat mijn kwaliteiten zijn, ik heb geen idee”.

“Het gras is bij de buren in mijn ogen altijd groener”.

“Ik denk vaak: “Ja, maar………” (Vul maar in).

“Volgens mij is het niet mogelijk om mijn negatieve gedachten om te zetten naar positieve gedachten”.

Zijn deze voorbeelden voor jou ook zo herkenbaar? Voel je de energie al wegstromen als je er alleen al aan denkt….? Zie je het voor je dat je aan het einde van de dag denkt: “Pffff, waarom gaat niets goed en waarom overkomt mij altijd alles…..?”.

Lees dan vooral verder, want het ervaren van meer positiviteit en het realiseren van een positieve blik op jouw leven, is echt iets wat je kunt leren!

Wil jij geïnspireerd worden door Positieve Spreuken? Wil jij structureel meer positiviteit in jouw leven ervaren? Wil jij denken in mogelijkheden en oplossingen? Wil jij meer tevredenheid, geluk, energie en veerkracht ervaren? Volg dan mijn online training “Positiviteit” en je krijgt de besloten Facebookgroep met nog véél meer Positieve Spreuken, erbij!

De succesvolle aanpak uit mijn coaching praktijk is nu óók voor jou beschikbaar als online training!

“Op een avond vertelde een oude indiaan aan zijn kleinzoon over een strijd die binnenin mensen woedt. Hij zei: “Mijn zoon, de strijd gaat tussen twee wolven binnen in ons. De ene is negatief. Hij is boos, jaloers, afgunstig, hebzuchtig, arrogant, vertelt leugens, hij ervaart spijt, leed, zelfmedelijden, wrok, superioriteit en hij voelt zich schuldig, minderwaardig, bezit valse trots en ego. De andere is positief. Hij ervaart vreugde, vrede, liefde, hoop, sereniteit, nederigheid, vriendelijkheid, welwillendheid, hij is empathisch, vrijgevig en hij bezit compassie, zelfvertrouwen en gaat voor waarheid”.

De kleinzoon dacht er even over na en vroeg toen aan zijn grootvader. “Welke wolf wint?”. De oude indiaan antwoordde simpel: “Degene die jij aandacht geeft”.

Welke geef jij aandacht…..?

Merk jij ook bij jezelf dat jij:

 • denkt in beperkingen en dat je uitgaat van wat je niet kunt en wat je niet hebt bereikt?
 • jouw aandacht regelmatig uit laat gaan naar dingen die jou energie kosten en dat je niet uitgaat van wat jij eigenlijk wèl wilt? Dit kan o.a. in werk, privé en sociale contacten zijn.
 • het moeilijk vind om je negatieve gedachten om te zetten naar positieve gedachten?
 • veel energie kwijt bent doordat je steeds met negatieve dingen bezig bent?
 • niet snel tevreden bent over de dingen die jij doet?
 • voor elke oplossing een probleem hebt…?

Veel klanten van mij zijn jou voorgegaan om meer positiviteit in hun leven te brengen, met als gevolg dat zij veel meer rust, ontspanning, geluk en tevredenheid ervaren. Janine, een klant van mij zei letterlijk:

“Ik wist niet dat ik zoveel invloed had op mijn eigen positiviteit! Ik was geneigd om snel negatief te denken. Ik werd mij daar, dankzij de training, erg bewust van en nu zie ik automatisch de positieve dingen, ook al is een situatie niet altijd prettig of loopt het niet zoals ik zou willen. Ik ervaar echt veel meer veerkracht!”.

Alles begint met bewustwording ..…

Ben jij ook zo klaar met het ervaren van al die negatieve energie? Wil jij geïnspireerd worden door Positieve Spreuken? Wil jij véél meer positiviteit en tevredenheid in jouw leven ervaren? Dat kan! Volg de online training “Positiviteit” inclusief besloten Facebookgroep met nóg meer Positieve Spreuken. Alles wat je aandacht geeft groeit!

Wat krijg je als je de online training “Positiviteit” volgt? Je:

 • krijgt als bonus toegang tot de Facebook Community “Creëer het leven dat bij jou past”, met o.a. nog véél meer Positieve Spreuken.

 • krijgt veel zelfkennis en bewustwording, eye-openers gegarandeerd!

 • ontvangt veel achtergrondinformatie over positiviteit.

 • leert van de ontdekkingen die gedaan zijn uit onderzoek naar positiviteit.

 • ontdekt hoe jij makkelijk je aandacht op het positieve kunt gaan richten.

 • brengt structureel véél meer positiviteit in jouw leven!

 • gaat zien dat jij zèlf de oplossing binnen handbereik hebt en je gaat meer energie ervaren!

Hoe ziet deze 7-daagse training er uit?

 • Na jouw aanmelding ontvang je direct een mail met de inloggegevens en kun je gelijk starten.
 • De training begint met een instructiefilm, waarin ik uitleg geef over positiviteit en waar je je kunt aanmelden voor de besloten Facebookgroep.
 • De eerste dag bevat twee opdrachten, je gaat dus direct aan de slag om jouw eigen positiviteit te vergroten.
 • Dag 2 t/m 7 bevat veel achtergrond informatie over positiviteit en een oefening waarbij je je heel bewust wordt van jouw positieve bronnen.
 • Je kunt alle informatie te alle tijde weer raadplegen, de training blijft twee maanden voor jou open staan.
 • Je doorloopt de training in jouw eigen tijd en tempo. Je kunt bijvoorbeeld de training in één keer doorlopen of er meerdere dagen over doen, dat is aan jou.
 • Je kunt je doorlopend laten inspireren door de Positieve Spreuken in de besloten Facebookgroep. Ook na de training kun je lid blijven van deze groep.
 • In korte tijd ga je de voordelen al ervaren van meer positiviteit in jouw leven!

Hieronder zie je een screenshot van de training. Deze is overzichtelijk en praktisch opgebouwd. Deze online training is een hele toegankelijke training, die voor iedereen geschikt en makkelijk te doorlopen is.

De besloten Facebookgroep met Positieve Spreuken als bonus!

Aan de online training is als bonus een besloten Facebookgroep gekoppeld waar jij exclusief toegang toe krijgt. Je vindt in deze groep o.a. informatie over positiviteit en inspirerende Positieve Spreuken en in deze groep kun je contact met mij leggen. Jij kunt in deze groep je vragen stellen, je ervaringen delen en leren van elkaar. Je kunt óók na de training lid blijven van de Facebookgroep. Op deze manier blijf je je bewust van positiviteit, wat weer een positieve uitwerking op jou heeft.

Wat is jouw investering in deze training?

De prijs van de training is maar 49,-! omdat ik vind dat positiviteit voor iedereen toegankelijk moet zijn! Positiviteit maakt de wereld zoveel mooier, er is dagelijks al genoeg negativiteit te zien, te horen en te lezen. Dit bedrag is een hele kleine investering waar je veel voor terugkrijgt. Je hebt er de rest van je leven profijt van!

“Vandaag is de eerste dag van de rest van mijn leven”

Wie ben ik?

Mijn naam is Ilse Kodden en ik ben Loopbaancoach en Coach. Mijn onderneming heet meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching en is gevestigd in het mooie Ommen in Overijssel. Ik heb de HBO Personeel & Arbeid (P&A) gevolgd en de post HBO (Loopbaan)Coach. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd gericht op coaching technieken- en instrumenten, positiviteit en positieve psychologie. Ik begeleid dagelijks mensen bij hun loopbaanvragen èn hun persoonlijke ontwikkeling. In mijn werk als Coach merk ik constant weer dat positiviteit ontzettend belangrijk is in een mensenleven en dat een positieve blik bij veel mensen helaas nogal eens ontbreekt…

Zelf heb ik ook lang niet altijd een ‘positieve blik’ gehad. Als ik kijk naar vroeger dan werd mijn aandacht ook vaak getrokken naar dingen die ik niet goed deed, waar ik niet blij mee was, maar ik was mij er niet bewust van dat ik zelf veel invloed had in hoe ik met, in mijn ogen, negatieve situaties om kon gaan. Mijn loopbaan bijvoorbeeld is met redelijk wat omwegen gegaan. Ik merkte dat ik niet goed mijn plek kon vinden in de verschillende functies en daar waren allerlei redenen voor, het lag ook wel vaak aan dingen die ik buiten mezelf plaatste en waar ik voor mijn gevoel geen invloed op had… Niets is minder waar! Daar ben ik gaandeweg de jaren voor mezelf wel achter gekomen. Op enig moment was ik wel een beetje klaar met al die negatieve energie! Ik ben mij vervolgens gaan verdiepen in positiviteit en de positieve psychologie die daarbij hoort. En er ging een wereld voor mij open! Echt letterlijk en figuurlijk. Ik had geproefd aan positiviteit en daar wilde ik veel meer van weten….

Ik begeleid dagelijks mensen om meer positiviteit in hun leven te laten ervaren. Ik leg daarbij de nadruk op wat er wèl goed gaat en wat wèl mogelijk is en dat is een hele verademing voor mensen. Ik wil je wel waarschuwen: Als je eenmaal aan meer positiviteit hebt geproefd, dan wil je meer…….

Ik gun jou ook dat er een wereld voor jou opengaat! En ik begeleid jou daar met mijn online training graag naartoe. Ik wens jou veel positiviteit en tevredenheid toe.

Hartelijke groet,
Ilse Kodden
meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching

Bestel nu deze online training

Een greep uit de referenties van meynkracht